

Annex 1

Visitor Must-Knows: Online Pre-registration

ONLINE PRE-REGISTRATION

In order to manage crowd numbers, an Online Booking system at www.riverhongbao.sg will be implemented for online reservations. Visitors are required to book their slots online to avoid disappointment.

The system will open for registration from 3 February at 11am. Visitors will be able to re-login after 6 Feb to change their registered timeslots, subject to availability.

Event dates	Booking Release Date and Time		
10 and 11 Feb	3 Feb, 11am		
12 and 13 Feb	4 Feb, 11am		
14, 15 and 16 Feb	5 Feb, 11am		

Upon successful registration, a confirmation email with QR Code(s) will be sent. Visitors are to present the email for entry into RHB on event day. One person can book for a maximum of 4 persons, including him or herself. Each timeslot has a maximum capacity of 2,000 people.

Date 日期	Check-in time 入场开放时间	Visiting hours 参观时段	Entry Gate closure 最后入场时间
10 February (Wednesday) 2月10日(星期三)	5.30pm 傍晚5时30分	6.00pm - 10.30pm 晚上6时至10时30分	6.30pm 晚上6时30分
11 February (Thursday) 2月11日(星期四)	4.30pm 下午4时30分	5.00pm - 7.00pm 傍晚 5时至晚上7时	5.30pm 傍晚5时30分
	7.00pm 晚上7时	7.30pm - 9.30pm 晚上7时30分至9时30分	8.00pm 晚上 8时
	9.30pm 晚上9时30分	10.00pm - 12.15am 晚上10时至午夜12时15分	10.30pm 晚上10时30分
12 February (Friday) - 16 February (Tuesday) 2月12日(星期五)至 16日 (星期二)	1.30pm 下午1时30分	2.00pm - 3.30pm 下午2时至3时30分	2.30pm 下午2时30分
	3.30pm 下午3时30分	4.00pm - 5.30pm 下午4时至傍晚5时30分	4.30pm 下午4时30分
	5.30pm 傍晚 5时30 分	6.00pm - 8.00pm 晚上6时至8时	6.30pm 晚上6时30分
	8.00pm 晚上8时	8.30pm - 10.30pm 晚上8时30分至10时30分	9.00pm 晚 上 9时

Table: Timeslot durations and timings. Entry checkpoints (Check-in time) will open 30 minutes before the start of the time slot, for visitors to file in, and close 30 minutes after the start of the time slot (Entry Gate Closure).



EVENT DAY

Upon check-in and showing the QR code in the email, visitors will be issued with colour-coded wristbands. Visitors for each time slot are allocated wristbands of different colours.

For more details, please refer to www.riverhongbao.sg.